Το μπλογκ αυτό δεν είναι μόνο φρου-φρου κι αρώματα κύριοι, ΟΧΙ ...μπροστά στα ραγδαία πολιτικά γεγονότα θα δώσουμε μαχητικό παρόν,εγώ θα σας συντονίσω..... Καταρχάς εσύ μεσιέ ματατζή...έχω να σου πω τούτο... άντε και να σου δείξω μια συμπόνοια για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασες και σε πάω και στοίχημα γι αυτό,να το καταλάβω πως η κατάσταση του IQ σου δεν σού επιτρέπει να ξεχωρίσεις ένα βόδι από μια φράουλα,ξέρω πως επαγγέλματα με κοινωνική προσφορά που εξελίσσουν και την προσωπικότητα ,σού είναι έννοιες παντελώς άγνωστες... ΑΛΛΑ δεν είναι δυνατόν εσύ ματατζή , με τη ρίψη χημικών μπροστά στη μούρη μου, να ματαιώνεις τον αγώνα ετών που κάνουμε εδώ μέσα συλλογικά και ατομικά για ένα άλφα αιστητικό αποτέλεσμα . Ξέρεις ματατζή με τι φροντίδα και επιμονή μπλαστρωνόμεθα καθημερινά όλες εδώ, μάσκες με εκλεκτά αιθέρια έλαια και λάδια βιολογικά? ξέρεις πόσα βράδυα έχουμε ξενυχτήσει πάνω από τις κατσαρόλες μας για να δημιουργήσουμε την τέλεια κρέμα-σαπούνι-σαμπουάν ? ξέρε...
η μαγειρική που ομορφαίνει!
Σχόλια
ΥΓ δεν μπορω να πω το ίδιο για τα κρίταμα βρε κόρες..Πολύ ιδιαίτερη γεύση δεν έχουν;
(πολύ μ' αρέσει αυτό)
δεν τα ξέρω τα κρίταμα.
όμορφες φωτογραφίες Ελενη μου
και η θαλασσα
και η θέα απο τα βραχια
καλό μεσημερι!
Ετοιμάζονται τα κρίταμα!
Εκεί στην άκρη μετά τόσα χρόνια πρώτη φορά πήγα.Δε σου αρέσουν τα κρίταμα;Έχουν ιδιαίτερη γεύση,αλλά είναι νόστιμα.
Κι εσύ φαν των κρίταμων;
καλημερα Ελενη μου...
Και σε σένα χρόνια πολλά!
Τα κρίταμα τα φτιάχνουμε στο ξύδι,είναι νόστιμα στη σαλάτα,αλλά πολύ αλμυρά.
Λατρευω τη βορεια Ευβοια, εχει παρα πολλες ομορφιες, εξαλλου παραθεριζαμε για πανω απο εικοσι χρονια στο Πευκι.
Φιλιά!