Και επειδή σας έστειλα σε πολύ ονειρικά ταξίδια, λέω να σας στείλω τώρα σε ένα ταξίδι γαστρονομικής απόλαυσης! (Μη με μαλώσετε που είναι Μεγάλη Εβδομάδα και γράφω για σοκολάτα! Μπορείτε να την κάνετε στο τραπέζι της Ανάστασης).
Αυτή την συνταγή μου την έδωσε η αγαπημένη μου φίλη Σταυρούλα, η οποία δεν έχω ιδέα που την βρήκε!
Είναι απλή, γρήγορη και πιστέψτε με… σκανδαλιστικά απολαυστική!
Λοιπόν!
Υλικά
~ 2 κουβερτούρες
~ ½ πακέτο βούτυρο
~ 1 κούπα ζάχαρη
~ 1 ½ κούπα αλεύρι
~ 4 αβγά ολόκληρα
(1852 θερμίδες η μπουκιά, αλλά δε βαριέσαι!)
Αυτή την συνταγή μου την έδωσε η αγαπημένη μου φίλη Σταυρούλα, η οποία δεν έχω ιδέα που την βρήκε!
Είναι απλή, γρήγορη και πιστέψτε με… σκανδαλιστικά απολαυστική!
Λοιπόν!
Υλικά
~ 2 κουβερτούρες
~ ½ πακέτο βούτυρο
~ 1 κούπα ζάχαρη
~ 1 ½ κούπα αλεύρι
~ 4 αβγά ολόκληρα
(1852 θερμίδες η μπουκιά, αλλά δε βαριέσαι!)
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπεν μαρί την σοκολάτα και το βούτυρο μέχρι να λιώσουν ωραία. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά-καλά μέχρι να ενοποιηθούν.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο (όχι πολύ δυνατά, ανάλογα πάντα και με την κουζίνα μας). Βάζουμε το μίγμα σε ένα ταψάκι και το ψήνουμε για ένα τέταρτο το πολύ.
Σερβίρουμε ζεστό με παγωτό από πάνω! Κατά προτίμηση καϊμάκι!
Βάζουμε σε μπεν μαρί την σοκολάτα και το βούτυρο μέχρι να λιώσουν ωραία. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά-καλά μέχρι να ενοποιηθούν.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο (όχι πολύ δυνατά, ανάλογα πάντα και με την κουζίνα μας). Βάζουμε το μίγμα σε ένα ταψάκι και το ψήνουμε για ένα τέταρτο το πολύ.
Σερβίρουμε ζεστό με παγωτό από πάνω! Κατά προτίμηση καϊμάκι!
Για να μην πω πόσο ωραία πάει με το λικεράκι λεμόνι!
Φωτό, δυστυχώς από το net..
Σχόλια
(θα ψήνεται, την ώρα που τρώμε :))
Α ναι, πανδαισία, πανδαισία!