Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δρόμοι Ζωής, Βazaar 2008

Γρήγορα που περνάει ο καιρός, (πρωτότυπος συλλογισμός), πλησιάζουν λοιπόν οι μέρες για το bazaar των Δρόμων Ζωής

 Χριστουγεννιάτικο Bazaar Δρόμων Ζωής 2008, 6 και 7 Δεκεμβρίου - Μπορείτε να βοηθήσετε;


Οι Δρόμοι Ζωής. είναι μια εθελοντική, μη κερδοσκοπική οργάνωση στήριξης κοινωνικά αποκλεισμένων παιδιών και οικογενειών. Ο σκοπός ουσιαστικότατος, η παρουσία μας αναγκαία..
Για φέτος, το ετήσιο χριστουγεννιάτικο bazaar των Δρόμων, θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Δεκεμβρίου, στα Εξάρχεια, οδός Μεθώνης 75, ορίστε και η πρόσκληση.
Eίναι μια γιορτή του εθελοντισμού και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αγοράσουμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας, ένα σωρό καλούδια, χειροποίητα παρακαλώ!
Πέρσι αγόρασα πολύ όμορφα πράγματα, τα περισσότερα ήταν προϊόντα του μπλογκοχωριού!

Φέτος λεω να πάω κι εγώ με κάποια μαγισσοκαλούδια, δεν το έχω ξανακάνει, αγχώθηκα τώρα η debutante..

Ελπίζω να δω πολλούς φίλους εκεί...

Eυγενική παράκληση στις aroma~κόρες:
Λόγω του σημαντικού σκοπού του bazaar, το ποστ αυτό θα εμφανίζεται πρώτο μέχρι και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να ανεβάζετε τα ποστ σας ως συνήθως, εγώ μόνο θα αλλάζω την ημερομηνία αυτής της ανάρτησης.

Σχόλια

Ο χρήστης kiki είπε…
Αααα καλά έκανες και το έβαλες! Θα πας πραγματάκια; Α μα τότε θα έρθω κι εγώ για να πάρω bath bombs :-)))
Ο χρήστης eleni είπε…
Πολύ καλά έκανες Μάγισσα!
Είναι για ιερό σκοπό!
Ο χρήστης Starbuck είπε…
Μπράβο! Και αναρωτιόμουν πότε θα γίνει αυτό φέτος.
Τέλεια απο όλες τις πλευρές: θα συμβάλω στον σκοπό τους, θα σας γνωρίσω απο κοντά, θα πάρω και έτοιμα σαπουνάκια!
Και μια χαρά οι ημερομηνίες, αναστήθηκα κιόλας μετά την απαίσια εξαγωγή.. Σήμερα πρώτη μέρα στη δουλειά. Ποτέ δεν φανταζόμουν πόσο θα χαιρόμουν που πήγα στο γραφείο!
Μπράβο καλή μας Μαγισσούλα. Εκτός απο χρυσοχέρα είστε και πονόψυχη εμπράκτως. Ξέρετε, όλοι μας λέμε ναι, ναι να βοηθήσουμε κτλ, αλλά λίγοι είναι τελικά αυτοί που κάνουν την πρόταση πράξη..
Ο χρήστης Starbuck είπε…
χαχα! Τώρα το παρατήρησα! Άκου debutante εσείς!!
Ανυπομονώ να σας γνωρίσω! Μην κρυφτείτε!! :)
Ο χρήστης Εύα είπε…
εξηγησε μου πώς θα το κανεις αυτο γιατι εμφανιστηκε 1ο το δικο μου τωρα κι εχω τυψεις :-(

Υ.Γ:το κεντρικο δουλευει κανονικα,οπως και τα υποκαταστηματα μου ;-)
Ο χρήστης Starbuck είπε…
Μην ανησυχείτε Εύα! Μόλις δει το δικό σας post, θα αλλάξει την ημερομηνία στο δικό της για να φαίνεται πρώτο!
Ο χρήστης witchofdaffodils είπε…
καλημέρα όμορφες :)

Μετά την Κυριακή θα το επαναφέρω στην ημερομηνία του.

Ευχαριστω!
Ο χρήστης heart n soul είπε…
have fun debutante!
ΥΓ: ωραία στολίσατε, οι δε νιφάδες είναι μια γλύκα:)
Ο χρήστης popelix είπε…
Καλησπέρα! Έφτασα μέχρι την πηγή (Πατησίων, Κυριακή 1.00 μμ) αλλά μόλις άρχιζε η πορεία και την κοπάνησα ... Κρίμα ... Πήγε ο Εβραίος στο παζάρι και ήτανε Σάββατο ...
Ο χρήστης Starbuck είπε…
Popelix,περίπου έτσι την πάτησα και εγώ.. Ενώ είχα κανονίσει να πάω Σάββατο, ανωτέρα βία με ανάγκασε να πάω την Κυριακή το πρωί.Έφτασα 12.45, γρήγορα - γρήγορα πήγα στο bazzar, ψώνισα μερικά πράγματα (και της μάγισσας μας ό,τι είχε απομείνει!..) και έφυγα σαν κυνηγημένη, 5 ακριβώς λεπτά πριν αρχίσει η πορεία! Ήμουν απο τα τελευταία αυτοκίνητα που πέρασαν πριν κλείσει η Πατησίων..
Ο χρήστης witchofdaffodils είπε…
ααα, Star, τα σαπουνια έφυγαν αμέσως, σε 2 ωρες εμεινα μονο 2 μικρά..

Τις bombs όμως τις έσφιγγαν και πολλες από αυτές τις ....θρούλιασαν..:(
Ο χρήστης Starbuck είπε…
Εμ, το φαντάστηκα... Ανάθεμα τους γιατρούς και τα ράμματα και τους φρονιμίτες! ^%$**&($%#&*()
Το ξέρω! Αυτά τα 2 μικρά πήρα!!! Δεν πτοήθηκα απο τις βόμβες που ήταν θρυμματισμένες! Πήρα για μένα, πήρα και για την παραγγελία που μου είχαν κάνει! Και πήρα και καραμέλα (τις 2 τελευταίες..) και πήρα και χειροποίητα στολίδια απο τα παιδάκια και πήρα και soap nuts!Ουφ!
Ο χρήστης witchofdaffodils είπε…
τις πήρατε θρυμματισμένες? αα, ευχαριστω!΄
Να σας πω, ετσι που τις ...ζουμπούσαν (@#%$#@) ειδα οτι πολλες θρυμματιστικαν, κι αν επιαναν και εσφιγγαν τις καραμελες, μπορεί και να ελιωναν...

Αλλη φορα μαλλον θα δωσω εμφαση σε σαπούνια..αυτά επιβιώνουν..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

η μάσκα του τρόμου

Το μπλογκ αυτό δεν είναι μόνο φρου-φρου κι αρώματα κύριοι, ΟΧΙ ...μπροστά στα ραγδαία πολιτικά γεγονότα θα δώσουμε μαχητικό παρόν,εγώ θα σας συντονίσω..... Καταρχάς εσύ μεσιέ ματατζή...έχω να σου πω τούτο... άντε και να σου δείξω μια συμπόνοια για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασες και σε πάω και στοίχημα γι αυτό,να το καταλάβω πως η κατάσταση του IQ σου δεν σού επιτρέπει να ξεχωρίσεις ένα βόδι από μια φράουλα,ξέρω πως επαγγέλματα με κοινωνική προσφορά που εξελίσσουν και  την προσωπικότητα ,σού είναι έννοιες παντελώς άγνωστες... ΑΛΛΑ δεν είναι δυνατόν εσύ ματατζή , με τη ρίψη χημικών μπροστά στη μούρη μου, να ματαιώνεις τον αγώνα ετών που κάνουμε εδώ μέσα συλλογικά και ατομικά  για ένα άλφα αιστητικό αποτέλεσμα . Ξέρεις ματατζή με τι φροντίδα και επιμονή μπλαστρωνόμεθα καθημερινά όλες εδώ, μάσκες με εκλεκτά αιθέρια έλαια και λάδια βιολογικά? ξέρεις πόσα βράδυα έχουμε ξενυχτήσει πάνω από τις κατσαρόλες μας για να δημιουργήσουμε την τέλεια κρέμα-σαπούνι-σαμπουάν ? ξέρεις πόσο δ

Ο άρκευθος και ένα serum κατά της κυτταρίτιδας

Με αφορμή τις συμβουλές της Emmy για να φροντίσουμε την γραμμή μας μετά τις κραιπάλες του Πάσχα, λίγα λόγια για τον εξαιρετικό άρκευθο (για τον οποίο έχουμε ήδη πει πολλά) και πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το αιθέριο έλαιό του σε έναν πανεύκολο ορό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ο άρκευθος (ή αλλιώς αγριοκυπάρισσο ή ουνίπερος) ε ίναι θάμνος αειθαλής. Φθάνει τα 9 μ. ύψος και 4 μ. διάμετρο. Όλα τα μέρη του φυτού είναι αρωματικά. Τα φύλλα του σε νεαρή ηλικία είναι βελονοειδή, σε ώριμη μετατρέπονται σε μυτερά, διιστάμενα και σε διάταξη ανά 3 σε σπονδύλους. Στην επάνω επιφάνεια φέρουν μια διπλή λευκή γραμμή. Ανθίζει Μάρτιο και Ιούνιο. Ο καρπός στην αρχή είναι πράσινος και στη συνέχεια μαύρος, με γαλανό επίχρισμα. Στη χώρα μας φύεται το είδος Juniperus excelsa, είδος σπάνιο και προστατευόμενο με προεδρικό διάταγμα! Από παλαιότατων χρόνων χρησιμοποιείται στην μαγειρική, αλλά και στην παρασκευή ποτών, όπως το gin. Από τους καρπούς του είδους juniperus communis προκύπτει και το αιθέ

Σαπούνι με γάλα και μέλι.

Σαπούνι με γάλα και μέλι.Ή μήπως να το ονομάσω Κλεοπάτρα; Έφτιαξα σαπουνάκι γαλατομελένιο. Υλικά 131 γρ. λάδι καρύδας 85 γρ. φοινικέλαιο 198 γρ. πυρηνέλαιο ή ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο καριτέ 63 γρ. καυστική σόδα 84 γρ. νερό απιονισμένο 80 γρ. φρέσκο γάλα κατεψυγμένο (αντιφατικοί όροι, χεχε) Στο tracing πρόσθεσα: 2 κ. σ. σκόνη γάλα 2 κ. σ. παγωμένο νερό 1 κ. σ. μέλι ½ κ. σ. αιθέριο έλαιο κέδρου και πεύκου Η διαδικασία γνωστή. Η μόνη αλλαγή που έκανα, ήταν ότι είχα παγώσει 80 γρ. γάλα, το οποίο πρόσθεσα όπως ήταν παγωμένο στη σόδα (που είχα φτιάξει μόνο με 84 γρ. νερό) όταν έφτασε περίπου στους 42-45 βαθμούς. Το αστείο είναι ότι η σόδα έγινε σαν κρέμα. Τώρα τι ζημιά είχε κάνει στο γάλα…θα σας γελάσω. Στο tracing πρόσθεσα τη σκόνη γάλακτος που ανακάτεψα με παγωμένο νερό, το μέλι και τα αιθέρια. Δεν ήξερα τι αιθέρια να βάλω, οπότε αποφάσισα να βάλω κάτι που να ταιριάζει με μέλι! Σίγουρα, η χημεία έπαιξε το ρόλο της με τα γάλατα και το μέλι, γιατί ενώ περίμενα να βγει λευκό το σαπουνάκι ή έ