Πέμπτη, 24 Απριλίου 2008

24 Απριλίου: Παγκόσμια ημέρα κατά των πειραμάτων σε ζώα

Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα κατά των πειραμάτων στα ζώα. Πολλές οι οργανώσεις που παλεύουν για αυτό το σκοπό, πολύ λίγα τα αποτελέσματα. Όσο και να μποϊκοτάρεις τις εταιρείες που χρησιμοποιούν ζώα, αυτό είναι κάτι που θα συνεχίζεται για πολύ καιρό ακόμα. Ο σκοπός αυτού του άρθρου δεν είναι η δυσφήμιση εκείνων των εταιρειών που χρησιμοποιούν πειραματόζωα ούτε η διαφήμιση εκείνων που δηλώνουν ότι δεν το κάνουν. Είναι απλά ένας φόρος τιμής για όλες εκείνες τις ψυχούλες που βασανίστηκαν και θανατώθηκαν στο όνομα αυτής της γ@@@$$%ης επιστήμης. Ας αναπαυθούν, λοιπόν, και ας ευχηθούμε να πάψει πια αυτή η ηλίθια αντίληψη ότι το μόνο ζώο που έχει ψυχή είναι ο άνθρωπος. Αποδεικνύεται περίτρανα καθημερινά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

6 σχόλια:

heart n soul είπε...

άλλος ένας λόγος να καλλυντικοφτιάξουμε σπιτικά, να είμαστε εμείς τα πειραματόζωα, να μην πληρώνει κανείς άλλος το τίμημα της ματαιοδοξίας μας

Μαριλενα είπε...

...

είναι τόσο πληγωτικό όλο τουτο

για χάρη της ματαιοδοξίας και
της άμετρης ανοησίας.
ασε, αρκετά υποφέρω και μονο που το σκέφτομαι.

τουλάχιστον, κανω ό,τι μπορώ. να καταχραστώ λίγο το χώρο σας και να προτείνω, μια δυο κονσέρβες για ζώα στο πορτ μπαγκαζ (οσοι διαθέτετε αυτοκινητα) για τα αδέσποτα. δεν στοιχίζει σχεδόν τίποτα και προσφέρει παρα πολλά.

oneiromageiremata είπε...

Συμφωνώ με Χαρτ...

witch of daffodils είπε...

Συμφωνώ με τις κόρες, να επισημάνω πως σε όσα καλλυντικά δεν γίνονται πειράματα με ζώα, έχουν την σχετική ένδειξη με το κουνελάκι.

Starbuck είπε...

Πόσο έχετε δίκιο αγαπητή Ελευθερία..
Να προσθέσω και την νοημοσύνη και την αδελφικότητα;;

ric είπε...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區