tag:blogger.com,1999:blog-5585407499246485403.post3285727018841028577..comments2023-11-05T12:48:19.566+02:00Comments on aromacooking: Milkshake-Μάσκα προσώπουwitchofdaffodilshttp://www.blogger.com/profile/17297293224639044497noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-5585407499246485403.post-45982598094110774622008-06-17T16:28:00.000+03:002008-06-17T16:28:00.000+03:00Γκλουπ! Λαχταριστό ακούγεται αυτό! Και τι χρήσιμη ...Γκλουπ! Λαχταριστό ακούγεται αυτό! Και τι χρήσιμη πληροφορία! Εγώ νόμιζα ότι το γάλα καρύδας είναι το ζουμί που έχει μέσα! <BR/>Καλή επιτυχία στην εξεταστική σας!Starbuckhttps://www.blogger.com/profile/00605491890082913890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5585407499246485403.post-31163853717515485112008-06-16T12:32:00.000+03:002008-06-16T12:32:00.000+03:00Isida, καλή επιτυχία, θα θριαμβέυσετε :)Η ιδέα ποτ...Isida, καλή επιτυχία, θα θριαμβέυσετε :)<BR/><BR/>Η ιδέα ποτο και μασκα 2 σε 1 είναι καταπληκτική!<BR/><BR/>Το λικερ με γάλα καρυδας, το φυλάω στο ψυγείο καλού κακού αν και το οινοπευμα δρα ως συντηρητικό.witchofdaffodilshttps://www.blogger.com/profile/17297293224639044497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5585407499246485403.post-11369672368538607952008-06-16T10:29:00.000+03:002008-06-16T10:29:00.000+03:00merci faraonamerci faraonaIsidahttps://www.blogger.com/profile/16759124053877631784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5585407499246485403.post-33585880424438872562008-06-14T23:41:00.000+03:002008-06-14T23:41:00.000+03:00Iσιδα καλη επιτυχια στις εξετασεις σου.ευχαριστουμ...Iσιδα καλη επιτυχια στις εξετασεις σου.<BR/>ευχαριστουμε και πολλα φιλια!faraonahttps://www.blogger.com/profile/13502782804849258354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5585407499246485403.post-85068156968079871252008-06-14T20:41:00.000+03:002008-06-14T20:41:00.000+03:00xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaIsidahttps://www.blogger.com/profile/16759124053877631784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5585407499246485403.post-67227242424913696082008-06-14T18:17:00.000+03:002008-06-14T18:17:00.000+03:00Του τάζω ότι θα του κάνω απόψυξη και ότι θα του βά...Του τάζω ότι θα του κάνω απόψυξη και ότι θα του βάζω λιγότερα πράγματα αυτό το καλοκαίρι μέσα!!!<BR/>:-pkikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5585407499246485403.post-28553614277217200202008-06-14T18:05:00.000+03:002008-06-14T18:05:00.000+03:00Τι τάζετε στο ψυγείο σας αγαπητή?Σας ευχαριστώ! Τι...Τι τάζετε στο ψυγείο σας αγαπητή?<BR/><BR/>Σας ευχαριστώ! Τις ευχές θα τις χρειαστώ σίγουρα!Isidahttps://www.blogger.com/profile/16759124053877631784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5585407499246485403.post-16703079661643010872008-06-14T17:33:00.000+03:002008-06-14T17:33:00.000+03:00Ο μπλόγκερ κάνει μαμακίες και έσβησα το περιττό σχ...Ο μπλόγκερ κάνει μαμακίες και έσβησα το περιττό σχόλιο. <BR/><BR/>Νομίζω πως το οινόπνευμα θα κάνει τη δουλειά του. Σε ένα λικέρ καρύδας που έφτιαξα πρόσφατα, το συνολικό υγρό (μαζί με το οινόπνευμα που ήταν 300 γρ) ήταν κοντά 2 λίτρα και το νερό καρύδας ήταν μόλις μισό ποτήρι του κρασιού. Μάλλον απίθανο να αλλοιωθεί θέλω να πιστεύω. <BR/><BR/>Το ψυγείο μου στο τέλος θα με χαστουκίσει. Ξέρεις τι του τάζω κάθε φορά που το ανοίγω για να μην το κάνει; <BR/>:-)))kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5585407499246485403.post-6624420126074111902008-06-14T17:25:00.000+03:002008-06-14T17:25:00.000+03:00Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5585407499246485403.post-24202482702748026912008-06-14T17:01:00.000+03:002008-06-14T17:01:00.000+03:00ονειρουλίνι, να μη σε πάρω στο λαιμό μου, μια που ...ονειρουλίνι, να μη σε πάρω στο λαιμό μου, μια που δε το έχω φτιάξει, σίγουρα το αλκοόλ έχει συντηρητική δράση, αλλά παρόλα αυτά το καρυδόνερο είναι αλλοιώσιμο, και με τις θερινές θερμοκρασίες επίφοβο. Δε σας αρέσουν παγωμένα τα λικεράκια έτσι κι αλλιώς? (από την άλλη τι θα πρωτοβάλουμε σε αυτό το ρημαδοψυγείο, που το χουμε γεμίσει με κρεασιόν!:)heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5585407499246485403.post-83802161846171310862008-06-14T16:49:00.000+03:002008-06-14T16:49:00.000+03:00Heart λες δλδ ότι δεν πρέπει να μένει εκτός ψυγείο...Heart λες δλδ ότι δεν πρέπει να μένει εκτός ψυγείου; Αν είναι ανακατεμένο με αλκοόλ;kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5585407499246485403.post-45429898822064798882008-06-14T14:38:00.000+03:002008-06-14T14:38:00.000+03:00στην υγειά σου isida, καλά αποτελέσματα, εγώ αυτό ...στην υγειά σου isida, καλά αποτελέσματα, εγώ αυτό το νοστιμότατο θα το πιω μες τη μπανιέρα για πλήρες πασάλειμμα!:)<BR/>(oneira το "νερό" της καρύδας είναι ιδιαίτερα ευπαθές, δεν είναι σκέτο νεράκι:)heart n soulhttps://www.blogger.com/profile/02542542921311317286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5585407499246485403.post-53779038158690435772008-06-14T14:29:00.000+03:002008-06-14T14:29:00.000+03:00Να μια καλή ευκαιρία για να διευκρινίσουμε ότι το ...Να μια καλή ευκαιρία για να διευκρινίσουμε ότι το υγρό που έχει μέσα η καρύδα όταν τη σπάμε, ΔΕΝ είναι το γάλα της. Το γάλα της είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει η Ίσιδα και γίνεται με την ψίχα και νερό. <BR/><BR/>Άρα καλή μου μαγισσούλα, οταν φτιάχνουμε λικέρ, δεν τίθεται θέμα συντήρησης της καρύδας εντός ψυγείου αν προθέσουμε στο λικέρ το υγρό της καρύδας, γιατί δεν είναι γάλα. ;-)<BR/><BR/>Ίσιδα, καλή επιτυχία στην εξεταστική σου.<BR/>Ωραιοτατη και απλή η συνταγή, θα δοκιμαστεί σε πρωτη ευκαιρία!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.com